Powered by Smartsupp

Maak impact, groei en inspireer - Word (zorg)vrijwilliger!

18 juni 2024

Bij Alliade vind je vrijwilligerswerk dat écht iets teruggeeft. Bij ons krijg je de kans om je in te zetten voor anderen terwijl je zelf waardevolle ervaring opdoet. Sluit je aan bij ons team van enthousiaste vrijwilligers en maak het verschil dat ertoe doet!

Geen ervaring nodig
We zijn op zoek naar vrijwilligers van alle leeftijden die klaarstaan om zich in te zetten voor de zorg. Ervaring in de zorg is niet nodig. Jouw bereidheid om te leren en bij te dragen is wat telt. Of je nu af en toe een klus wilt oppakken of liever structureel een dagdeel wilt helpen, bij Alliade is veel mogelijk.

Perfecte match
Alliade heeft meer dan 300 locaties verspreid over Friesland, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Ons zorgaanbod varieert van jeugdzorg tot ouderenzorg, dus samen vinden we absoluut iets wat perfect bij jou past!

Samen verschil maken
Ga naar onze website www.alliade.nl/vrijwilligers voor meer informatie en meld je vandaag nog aan. Laten we samen het verschil maken. Tot snel!

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Hoofdgebieden Ouderenzorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Werk & dagbesteding
Maatschappelijke ondersteuning
Re-integratie
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Ervaringverhalen

    Meer informatie voor vrijwilligers

    Hart voor de zorg en nét dat stukje extra aandacht voor de cliënt. Alliade kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij bieden. Samen hebben wij het doel: een goed en zinvol leven voor de cliënten.